Lifestyle

Banaan-cheesecake, en andere recepten met overrijpe bananen

Dat kan zelfs zonder schuldgevoel, als je deze gezonde versie klaarmaakt. Doe er 80 gram havermout bij en mix tot een glad deeg.4. Ideaal. Pannenkoekjes van banaan

Pannenkoeken als ontbijt? Plet 2 rijpe bananen met een vork tot een smeuïge massa.2. Met enkel een goed rijpe banaan, een ei en wat havermout, tover je een voedzaam en smakelijk ontbijt op tafel.Voor 2 personen:1. Want in tegenstelling tot aardbeien of druiven is de net iets te rijpe banaan nog wel perfect bruikbaar. Voeg 2 eieren toe en roer goed door elkaar.3. Als ingrediënt in een banana colada of cheesecake met bananenpudding, bijvoorbeeld. Laat wat kokosolie of een andere vetstof smelten in een kleine pan en bak het deeg aan weerszijden tot kleine, smakelijke pannenkoekjes. Plots een hele tros (over)rijpe bananen op je aanrecht liggen? Het weer mag dan niet al te zomers zijn momenteel, het is nog steeds warm genoeg om je bananen in ijltempo bruin te krijgen. Yes, please.