Lifestyle

Terug van vakantie? 10 tips om het zomergevoel hoog te houden

Schattenjacht in de wildernis

© Toerisme Kasterlee – Lise Goossens. Bonus: je komt buiten en kan een wandeling met vrienden of familie zo instant spannend maken.Ontdek hier de tofste caches in Vlaanderen. Ai, zo halverwege augustus begint het einde van de zomer best al te naderen. Want in de stad, het bos, buitenland of – wie weet! Ofwel ken je geocaching al en ben je grote fan, ofwel moet je het nog ontdekken en heb je er dan op slag een nieuwe hobby bij. No worries: Goesting Magazine blijft met het hoofd in de wolken zitten en tipt tien activiteiten, van dineren aan het water tot verdwalen in kruidtuinen, die je nog even helemaal in vakantiesfeer houden. Volg Goesting op Facebook voor nog meer zomerinspiratie! – zelfs je eigen achtertuin speuren naar goed verstopte caches, dat is ongelófelijk verslavend.