Sport

“Een wanprestatie, meer is er niet aan de hand”

Nul punten, nul goals. Luc Devroe beseft dat, al wil de sportieve baas geen paniek zaaien: “Van onze vijf matchen tot dusver was er één heel slecht. Voor sportief directeur Luc Devroe is er evenwel geen reden tot paniek: “We leverden één wanprestatie. Moeskroen was slecht, maar meer is er niet aan de hand.” Marseille was goed en plezant, maar nu moet er dringend gewonnen worden – te beginnen vanavond tegen Waasland-Beveren. Dat is de balans na twee matchen van het ambitieuze KV Oostende, dat druk voelt in de aanloop naar het duel tegen Waasland-Beveren. We hebben geen punten en zijn Europees uitgeschakeld, maar ik zag slechts één wanprestatie. Meer is er niet aan de hand.”

© photo news. Anders dan andere jaren heeft KV Oostende zijn start gemist. Met Lombaerts, Zivkovic, Jonckheere, Canesin, Bossaerts, Conte en Siani lopen verschillende jongens om uiteenliggende redenen ongelukkig rond, terwijl de 0 op 6 meteen druk op de ketel zet. En dat laat zich toch wat voelen op De Schorre, waar de sfeer al beter is geweest.