Entertainment

Film met Matthias Schoenaerts en Jane Fonda in september op Netflix

Volgens IMDb speelt Schoenaerts een zeker Gene, maar wat zijn personage precies inhoudt, blijft nog even geheim. Addie’s man stierf jaren geleden, en ook Louis is weduwnaar. ‘Our Souls at Night’, de film waarin Jane Fonda en Robert Redford de hoofdrol vertolken, zal vanaf 29 september wereldwijd op Netflix te zien zijn. En ondanks het feit dat ze al decennialang buren zijn, hebben ze nooit veel contact gehad. Hieronder kan je wel al de teaser voor de film bekijken: Ook Matthias Schoenaerts kreeg een rolletje in de prent. Hun kinderen leven al lang niet meer thuis, en dus zijn ze op zichzelf aangewezen, alleen in hun grote huizen. Het verhaal speelt zich af in Colorado, waar Addie Moore (Jane Fonda) een onverwacht bezoek brengt aan haar buurman Louis Waters (Robert Redford). Our Souls at Night is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kent Haruf. Addie zoekt contact met Louis, en probeert het beste te maken van de tijd die ze nog hebben samen.
Door: https://lyrics.az & https://azlyrics.com.az