Gezondheid

“Nooit verliezen het geloof in de droom: de lessen van het Festival van de jeugd en studenten in de SOVJET-unie

Bernara en haar collega dansschool Gennady Baulkin, vervolgens de Minister-president van de Minsk theater van Opera en ballet, een onderdeel van het concert was de bemanning gericht op de bouw van de spoorlijn Chardjou — Kungrad. Bordukov/TASS

Vertegenwoordigers uit Afrika, Argentinië en Bulgarije spreekt bij de opening van het festival op het Centraal stadion, vernoemd naar Lenin, 1957
© L. “In de klas met me doet het veelbelovende Svetlana Druzhinina, die, helaas, vanwege de gebroken arm werd gedwongen te vertrekken ballet en naar de film gaan, waar ze was een actrice en een beroemde Regisseur,” herinnert Kariev. — Zo sprak zijn respect en liefde voor ons land. Daar ontmoette ze Maris Liepa, Vladimir Vasiliev, Ekaterina Maximova. Valery Biryukov — Het heeft ons ook geholpen bergen verzetten! Forum 1957 werd de meeste massa in de geschiedenis van het festival beweging: terwijl Moskou nam 34 duizend afgevaardigden uit 131 landen. Op de concurrentie, het is een uittreksel uit het ballet “Giselle”, merkte een zilveren medaille, opende haar weg naar het Bolsjoi ballet. De carrière van de toekomstige sterren van het ballet begon op een jonge leeftijd. In 1956 Kariev terug naar Tashkent, en de opbrengst om te repeteren in het nieuwe gebouw van Opera en ballet vernoemd naar Alisher Navoi, en in het volgende jaar werd ze verzonden naar de al-Unie concurrentie van de jonge dansers van het ballet, waar de jury werd voorgezeten door de legendarische Galina Ulanova. Implementeren

Vertegenwoordigers uit Afrika, Argentinië en Bulgarije spreekt bij de opening van het festival op het Centraal stadion, vernoemd naar Lenin, 1957

© L. De award uit de handen van de leider

In 1951, in Moskou gehouden het decennium van de literatuur en de kunst van Oezbekistan. En in veel gevallen zijn deze gevoelens is ontstaan in de tijd van de Moscow world festival van de jeugd en studenten”. Haar vader, Rahim Kariev, was de Directeur, en mijn moeder — Lilya Bashirov — de toonaangevende ballerina van het Tashkent Opera en ballet theater. Herinnert Kariev, de oezbeekse delegatie heeft ingediend, in het hotel “Balchug”. In de woestijn van de toekomstige sterren van het ballet was aan de achterkant van een vrachtwagen. De Sovjet-mensen voor het eerst de kans om te communiceren met buitenlanders en Vice versa — buitenlandse bezoekers voor de eerste keer zag hoe mensen leven aan de andere kant van het ijzeren gordijn. De trein van Tasjkent naar Moskou liepen vijf dagen, de danser ontmoette haar toekomstige echtgenoot, YCL Tashkent medisch Instituut Kulometem door Rzaevym. Het meest populair onder de deelnemers van het festival, acteur en Regisseur Raj Kapoor altijd verhuisde naar Moskou, vergezeld door een menigte van fans. Zonder geloof en hoop dat er een gelukkig leven.”

Implementeren

Bernara en Vitaly Vasiliev in het ballet “Antonius en Cleopatra”

© R. Aanwezig in de zaal Stalin was blij met de vaardigheid van de jonge oezbeekse dansers en, ondanks de leeftijd van de Actrices, werd bekroond met medailles “Voor arbeid onderscheid”. Het balletgezelschap was dan in Venezuela, Colombia, Mexico en andere landen in Zuid-Amerika. De genen van de ouders worden doorgegeven aan dochter — zijn eerste ” state award kreeg ze tijdens het leren van ballet vaardigheden. “We riepen als één van de bouw managers bij het afscheid ceremonie in zijn toespraak zei dat we uitvoeren op de beste locaties in de wereld, maar die je zal onthouden voor een mensenleven,” — zegt de danser. “Als ik het geluk gehad om op een ander forum, ik adviseerde de deelnemers nooit te verliezen het geloof in de droom, zegt Kariev. In 1947 arriveerde in de hoofdstad van Oezbekistan Moskou leraren onder de eerst geselecteerde 9-jarige Bernard studeren op academisch choreografische school van het Bolsjoi theater. Implementeren

Gasten van het festival in Kiev station, 1957

© Emmanuel Evzerikhin/TASS

Gasten van het festival in Kiev station, 1957
© Emmanuel Evzerikhin/TASS

In Moskou, Kariev was op reis met een groep van de Komsomol en de leiders van de Republiek, die speciaal werden gestuurd om deel te nemen in de voorbereiding van het festival. Ze besteedt haar tijd aan het repeteren in de klas worden de thuisbasis van de balletschool. Shamsutdinov/TASS

Bernara en Vitaly Vasiliev in het ballet “Antonius en Cleopatra”
© R. Dan Karieva zijn in de structuur van de deelnemers van het festival van Oezbekistan. Moskou brengt mensen samen

Het festival, dat begon enige tijd na de wedstrijd, sloeg een ballerina met een groot aantal buitenlanders en hoe kwam snel tot het inzicht vertegenwoordigers van de verschillende landen die niet weten van de taal van elkaar. Met liefde en respect

In 1959 Bernara het orkest van het Bolshoi theater voor de eerste keer links op een buitenlandse tournee. Dit alles bepaald de ongelooflijke succes van de Indiase cinema en concerten. De 13-jarige Bernard en haar oudere 17-jarige vriendin op het laatste concert van de dans van de kleine zwanen van Tsjaikovski ‘ s ballet “het zwanenmeer”. Moskou benaderde de mensen. Over de betekenis van dit festival TASS sprak met één van haar directe deelnemers — oezbeekse danser, laureaat van de staatsprijs van de SOVJET-unie, Hoogleraar choreografie Berneroy Karwij. Implementeren

Indian film acteur Raj Kapoor onder de deelnemers van het festival, 1957

© Vasiliy Egorov/TASS

Indian film acteur Raj Kapoor onder de deelnemers van het festival, 1957
© Vasiliy Egorov/TASS

Na het festival worden de deelnemers van de ceremonie als onderdeel van de creatieve teams gingen op een tour van de afgelegen dorpen van de SOVJET-unie, te vertellen en ervaringen te delen met mensen die weten dat het alleen in de verslagen van radio en artikelen in Kranten en tijdschriften. “Overal waar we komen, zijn we altijd zongen het volkslied van de Sovjet-Unie, zegt Kariev. Shamsutdinov/TASS

Volgens de bron TASS, studie, en dan deel te nemen in de jeugd festival in Moskou, speelde een grote rol in haar verdere creatieve en persoonlijke leven. Volgens haar, de Indianen, de Sovjet-jongeren werden aangetrokken door een mysterieuze melodie en beweging, en het feit dat ze onlangs had bevrijd van het koloniale juk. In al deze landen de meest fervente bewonderaars van de Sovjet-kunstenaars waren de deelnemers van de Moskou festival van de jeugd en studenten. Bordukov/TASS

Volgens haar is de groep van meesters van de “Grote ballet” — dus in het buitenland werd genoemd het Bolsjoi theater is altijd al de beste vertegenwoordigers van de multinationale land, die ook een stamboom van Moskou. TASS/Reuters

Op vrijdag, 28 juli, markeert de 60ste verjaardag van de start van het Festival van de jeugd en studenten in Moskou — de eerste internationale evenement van de Chroesjtsjov “ontdooien”. Voor vele jaren, Kariev heeft gespeeld in de beste zalen in het verenigd koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Cuba, Jamaica, Birma, India, Brazilië, Argentinië. “Een van de meest populaire op het festival was de Indiase delegatie, al waren er klaar voor urenlang naar kijken en luisteren als ze zingen en dansen,” zegt Kariev.