Gezondheid

Nanodeeltjes en spinazie: Nizhny Novgorod wetenschappers vinden de nieuwe instrumenten in de strijd tegen kanker

We maken de lokale octrooien, we hebben de internationale aanvraag” — zei Zinovjev. De basis van elke ontwikkeling van nanodeeltjes door hun kleine omvang en de uitzonderlijke eigenschappen kunnen vinden tumor en de invloed op de metastasise cellen. Universiteiten zijn niet in staat dit probleem op te lossen, zij brengen de ontwikkeling van een bepaalde fase en vervolgens verkopen van de onderneming, die leiden tot nader onderzoek,” — zei Alexey Fedorov. Zie ook

Het Ministerie van volksgezondheid verminderde het moment van de diagnose in de Oncologie

Chief oncoloog van de russische Federatie: het aandeel van de binnenlandse drugs in de Oncologie heeft bereikt 75-80%

Omsk cancer center introduceert een nieuwe methode van quantum-therapie van kanker pleuritis

“Dit soort moleculaire structuur die kan de bestraling de singlet zuurstof, dat is een zeer giftige vorm van zuurstof die kan vernietigen uw gezonde cellen en tumor”, vertelde TASS hoofd van de Afdeling organische chemie, Nizhny Novgorod state University. Tests op proefdieren hebben aangetoond dat het combineren van de acties van immunotoxin — poison, beschadigen cellen, en een radioactieve isotoop en het is mogelijk om te identificeren van de tumor en het verminderen van de groei. Implementeren

Tests op proefdieren

© Pauline Buyanova/TASS

Tests op proefdieren
© Pauline Buyanova/TASS

“De ontwikkelde nanodeeltjes kunnen opstapelen in de tumorcellen, en hun aantal kan worden gediagnosticeerd, is er een tumor in het lichaam is of niet en waar het is. Lobachevsky

Artsen Cytologie, ontvangt gegevens van de biochip, bepaalt de aard van de tumor is goedaardig of kwaadaardig is. Ontwikkelen nanopreparations is een vloeistof, die zullen worden opgenomen in het bloed. Deze mini-antilichamen tegen die aan het genezen, kan zeer nauwkeurig leveren aan het midden van de ziekte. Bovendien, de voorbereidende studies hebben aangetoond dat het gebruik van de fysieke effecten van nanodeeltjes kan leiden tot een zodanige toestand, waardoor de tumor cel dood,” aldus TASS Directeur van het Instituut van de biologie en de Geneeskunde, rijksuniversiteit Maria Vedunova. Of kunnen we veronderstellen dat deze actie is via een complex effect van bijengif door de activering van de hormoonhuishouding van het lichaam,” zegt ze. Dit kunt u ervoor zorgen dat het medicijn niet ophopen in gezonde en in tumor weefsel. Nu zijn we van plan om te studeren, artsen uit Japan en Zwitserland. Zie ook

De kanker medicijnen op basis van levende virussen wordt voorbereid voor het menselijke proeven van 2020

De wetenschappelijke project wordt uitgevoerd op basis van het Centrum van de Biofysica van het Instituut biologie en medische biologie, Universiteit van de staat onder de leiding van Professor Macquarie University (Australië) Andrei Zvyagin. N. Bee venom en algen

Wetenschappers van de Universiteit onderzoek naar het effect van bijengif op kanker. Niet alle resultaten verkregen, kunnen wetenschappers brengen tot praktische toepassing, zoals gebeurde met de biochip voor een snelle diagnose. Pauline Buyanova N. Dan is de biochip is aangesloten op de scanner en sloot de telegeneeskunde kanalen, deze foto is doorgezonden naar het regionale centrum, die werkt op basis van Oncologisch centrum”, vertelde TASS projectleider, hoofd van de Afdeling medische innovaties, Nizhny Novgorod state medical Academy Svjatoslav Zinovyev. Het verstrekken van middelen voor diagnostiek en behandeling van oncologische aandoeningen, Nizhny Novgorod wetenschappers gebruik van nanodeeltjes, en tools die nog steeds uitgevoerd liever aan de traditionele geneeskunde — zoals knollen van Orchid of bijengif. Volgens de Gouverneur van de regio Nizhny Novgorod Valery Shantsev, na voltooiing van de registratie, de klinische proeven, regionale Ministerie van volksgezondheid zal de implementatie van dit programma in de hele regio gebruik van telemedicine. Implementeren

De studie van cellen in het bloed onder de werking van bijengif

© Press-service van de Nizhny Novgorod state University met de naam. En. Dit reduceert de toxische effecten op het lichaam. Lobachevsky

Geneesmiddelen tegen kanker kan worden vervaardigd met behulp van stoffen in spinazie en zeewier. Als je kijkt naar Europa, de VS, Japan en China — om één molecuul van het laboratorium, de apotheek, die u nodig hebt om te investeren ongeveer een miljard dollar. Zie ook

Oeral-wetenschappers hebben een draagkracht voor verlamde mensen

In een dergelijk onderzoek het werk van de wetenschappers daadwerkelijk eindigt en begint het zoeken naar partners die willen investeren in verder onderzoek fasen. Bijvoorbeeld, één van de ingrediënten — squaleen komt van haaienleverolie, deze doodde een veel vis. We hebben apparatuur die kan produceren deze biochips. N. Analogen er is geen methode. N. N. Praten over dit, wetenschappers uit dezelfde NNGU van Lobachevsky, dat is nu het bestuderen van de nuttige eigenschappen van de planten. “Aan de ene kant is er de unieke peptiden van bijengif, met inbegrip van melittin, die werkt op de cel structuur. Lobachevsky. Het pad naar de apotheek

De medewerkers van het laboratorium van de innovatieve technologieën van de productie-installaties van de Botanische tuin van de Universiteit vond dat de knollen van de orchideeën, die in de oude dagen, vele kruidkundigen gebruikt voor de behandeling van ziekten van het maag-darmkanaal, bevatten een verscheidenheid van stoffen, die beschikken over de antitumor activiteit en worden gebruikt voor de vervaardiging van kanker geneesmiddelen. Lobachevsky Alexei Fedorov. “Vandaag, de kosten van de analyse — ongeveer 2 duizend roebel. Wetenschappers hebben gecreëerd deeltjes die reageren op bepaalde cellen in het lichaam. Kanker biochip Zinovjev

© Persdienst van de Nizhny Novgorod state medical Academy

De arts-oncoloog van het Nizhny Novgorod Svjatoslav Zinovyev kreeg een grote medische award “Bellen” voor de ontwikkeling van de kanker biochip, die niet te reduceren tot één dag de tijd om een diagnose te stellen. We hebben al een overeenkomst getekend met de Japanse kant op de implementatie van de technologie in de landen van de Stille oceaan en Aziatische regio ‘ s. Studies tonen aan dat de geneesmiddelen op basis van bijengif of injecties met puur gif is in staat om te stoppen groei van de tumor en zelfs verminderen. N. Lobachevsky

De studie van cellen in het bloed onder de werking van bijengif
© Press-service van de Nizhny Novgorod state University met de naam. Volgens hem zijn in het najaar van 2017 in Nizhny Novgorod, zal het openen van een aparte vennootschap, die zal produceren een grote hoeveelheid apparatuur voor de diagnose van de nieuwe methode. “Terwijl we werken met proefdieren, en de uitvoering is nog heel ver weg. Implementeren

De knollen van orchideeën

© Pauline Buyanova/TASS

De knollen van orchideeën
© Pauline Buyanova/TASS

Volgens het hoofd van het laboratorium van Laurel Kryukov, zoals biologisch actieve stoffen zijn nu te vinden in andere planten en dieren. Maar de uniciteit van de knollen van orchideeën die, naast verbindingen met antitumor activiteit van deze grondstof bevat biologisch actieve stoffen met anti-inflammatoire, analgetische, anti-schimmel, anti-bacteriële eigenschappen. Een ander fragment verantwoordelijk moet zijn voor de luminescentie, waarbij na toediening van de drug in het bloed kunnen worden geschat, waar is dit molecuul — in die de organen en weefsels. Een andere ontwikkeling is de preparaten gemaakt op basis van de componenten van het immuunsysteem — antilichamen. Dat is, als er een vermoeden is van de kwaadaardige aard van de tumor, de verwijzing naar de Oncologische kliniek en de patiënt kan in een paar uur na de behandeling. Zie ook

Skvortsova: wetenschappers van de russische Federatie heeft ontwikkeld, 26 innovatieve geneesmiddelen voor de succesvolle behandeling van kanker

“Op de biochip, in feite, kunt u de lab voor elke patiënt. Lobachevsky

In het laboratorium van de Botanische tuin van de Universiteit betrokken in de studie van anti-kanker eigenschappen van planten
© Press-service van de Nizhny Novgorod state University met de naam. En. De kosten van een analyse van de biochip is ongeveer 700-800 roebels,” — zei de dokter. Implementeren

In het laboratorium van de Botanische tuin van de Universiteit betrokken in de studie van anti-kanker eigenschappen van planten

© Press-service van de Nizhny Novgorod state University met de naam. Dit jaar is het geplande proefproject rond de lancering van een dergelijke diagnose met de ondersteuning van het lokale Ministerie van volksgezondheid. De Express-methode zal worden toegepast in de klinieken van dit jaar. Te maken tegen kanker agent kan worden, bijvoorbeeld, gebruikt chlorofyl — het groene pigment aanwezig in groene planten. En. “Het is mogelijk het verminderen van de dosering van de medicatie meerdere malen te wijten aan het feit dat de mini-antilichaam is gericht, zal de uitvoering van de levering van geneesmiddelen rechtstreeks aan kanker cellen,” zegt Maria Vedunova. En. Sommige onderdelen van de speciale vloeistof verantwoordelijk voor het zoekpad naar de tumor, de andere voor visualisatie, dankzij welke de grenzen zijn zichtbaar in de optische scanner. En. “Toegepast op de patiënt in de kliniek, onmiddellijk het doen van een spinal tap en het materiaal geïntroduceerd in de biochip, waarin de interactie met de reagentia. Volgens het hoofd van het project, de hele procedure, vanaf het maken van de analyse in de kliniek voor het einde van catalogul duurt anderhalf tot twee uur. Snelle diagnose van kanker voor twee uur

Voor een snelle diagnose in een medische instelling is voldoende voor het stellen van de biochip scannen apparaat is ontworpen en geproduceerd door de Nizhny Novgorod wetenschappers. Wat is de specifieke stof is van invloed op de activiteit van de tumor is nog niet bekend, zegt het hoofd van de Afdeling fysiologie en anatomie IBM UNN Anna Deryugin. En. Ook zal het project worden gelanceerd in Kazachstan. Een zoektocht van de tumor en de levering van haar medicatie

Aan de oprichting van drie geneesmiddelen voor de diagnose en behandeling van kanker, stelt wetenschappers van de Universiteit Nizhny Novgorod.