Gezondheid

In het Europese deel van Rusland is er een hittegolf

De warmte worden geprojecteerd te komen in het Europese deel van Rusland, in het Zuiden van het land zal worden abnormale temperatuur van boven de 40 graden. Het regent nog niet alleen laten de mensen van het Verre Oosten. In de noordelijke zone van Rusland, de tweede week warm en droog weer, de thermometer stijgt tot 28 graden. Terwijl het Oosten van Japan,” en dat is een aanzienlijke afstand,” – zei de deskundige van het centrum “Phobos”. Hier is de temperatuur wordt verwacht in het bereik van 32-37 graden Celsius, zei Sinenko. “Als voor Yamal, is er een droog en relatief warm voor deze regio, de temperatuur – plus 22 tot 27 graden. 26 Jul
Nieuws Van De Oeral

Twee helikopters en een nieuw vliegtuig-amfibie-200 EMERCOM begon voor het blussen van branden op het Schiereiland Yamal

Deze temperaturen zijn bevorderlijk voor het branden, zal doorgaan in het weekend, zei Sinenko. Eerder deze week, in verschillende regio ‘ s van het noordwestelijk Federaal district waren ondergelopen stukken land, bruggen, gewassen en gedeeltelijk beschadigde wegen. Hetzelfde in de regio Stavropol”. In de komende twee dagen zal het geen invloed hebben. De regens en overstromingen blijven een bedreiging voor de regio ‘ s van het Verre Oosten, maar zal geleidelijk aan de daling in het Noord-Westen. Zie ook

Overstromingen, vloedgolven en overstromingen in Rusland in 2012-2017 Dossier

“De voorkant zal verschuiven naar het Oosten. “Zware regenval in de Khabarovsk grondgebied, in de lagere regionen van de Amur rivier, op de grens met de kust. – In de Volgograd en Rostov regio ‘ s boven de 40 graden in de Astrachan en Kalmukkië – 45. Ze is in de komende twee of drie dagen zal blijven, zo verwachten in deze regio een keerpunt van de situatie”, zei hij. Hittegolf komen voor het weekend in het Europese deel van Rusland, in de regio Zuid voorspellen boven de 40 graden Celsius. Regent laat de Armur-regio en Noord-West

In tegenstelling tot het lijden van de hitte van het Zuiden, de bewoners van de Noordwestelijke wijk en het Verre Oosten mag het huis niet verlaten zonder paraplu ‘ s en regenjassen. Hij merkte op dat door het gebrek aan neerslag in deze regio ‘ s zal hoog vuur gevaar. In Pskov, Novgorod en Kaliningrad regio ‘ s, te beginnen vanaf zondag – mooi weer. Zie ook

Het gebied van bosbranden in Siberië en het verre Oosten overschreden 50 duizend hectare

Het gebied van bosbranden in Siberië en het verre Oosten per dag steeg met 19 duizend hectare

Het gebied van bosbranden in Siberië en het verre Oosten steeg naar 24 duizend hectare © Anton Novoderezhkin

TASS, 28 juli. Tropische Tyfoon “Nesat”, die woedt in de Filippijnse zee, is niet een bedreiging voor de bewoners van het Verre Oosten. En in het begin van de volgende week al, in het Algemeen, te verbeteren”, zei Sinenko. In Yakutia, hoofdzakelijk zonder neerslag: 22 tot 27 graden. Dit werd bekend gemaakt op vrijdag, TASS toonaangevende expert van het centrum “Phobos” Alexander Sinenko. Echter, de verwachte afname in de neerslag. /TASS/. “Als je Europees Rusland, het is zeer warm weer op de bovenste, middelste en onderste gedeelte van de Wolga. In Krasnoyarsk regio is ook geen neerslag op de volgorde van 30-32 graden,” – zei Sinenko. “In de Irkoetsk regio en Zabaykalsky Krai, hoofdzakelijk zonder neerslag, de hoge temperatuur van rond de 30 graden, iets boven normaal. De aarde is het noodzakelijk toe te voegen. Droog en warm weer, en met een hoge brand gevaar zal aanhouden in de komende dagen op het Yamal-Schiereiland in Siberië. In Karelië op zondag, de regenbuien zijn kort en niet te intensief in de natuur, de temperatuur – over plus 25 graden. Het weer in het Yamal-vuren niet temmen

Op het grondgebied van de Yamalo-Nenets Autonome Okrug (YANAO) introduceerde een noodtoestand door de bosbranden, voor de laatste dag van hun gebied toegenomen met 45 procent naar meer dan 32 duizend ha. Omdat Pacific cycloon Zuiden van Kamchatka, zal er regen “de volgende dag of twee,” voegde hij eraan toe. Zichtbaar regen, maar niet erg sterk, komt naar het Westen van de Armur-regio”, zei de bron, vaststellend dat het zal bemoeilijken de toch al moeilijke weersomstandigheden in de regio. “In de Armur-regio, de dreiging van overstromingen, maar de regen zal worden, net ten Westen van de Armur-regio, en ze zijn niet zo intens om echt screw up situatie,” aldus de expert. Volgens hem “is hier 10 graden boven normaal, dat is, het is abnormaal warm weer.”

“In sommige gebieden, heeft een storm waarschuwing voor de temperatuur,” – zei de expert center “Phobos”. De geïnterviewde zei dat het niveau van de brand gevaar “wordt dagelijks berekend en riverwide”. “Terwijl de Typhoon is heel ver weg, het is niet zichtbaar.