Buitenland

De Plaatsvervangend er een gezamenlijke vergadering van de Raad en het huis van afgevaardigden van de Verenigde Staten Congres

Moet eindelijk het masker verliezen. Het document vereist dat de AMERIKAANSE overheid om “verder te weerstaan [bouw] NordStream-pijpleiding – 2”. Op hetzelfde moment, van het wetsvoorstel bepaalt dat “de AMERIKAANSE regering moet de prioriteit van de export van Amerikaanse energie” Europa “om banen te creëren” in hun eigen economie en zogenaamd “help de geallieerden”. Eerste Plaatsvervangend hoofd van de factie “Verenigd Rusland”, lid van de Doema Commissie internationale Zaken, Adalbi Shhagoshev mening dat het noodzakelijk is om een gezamenlijke vergadering van de Doema en het huis van afgevaardigden van het Congres te bespreken AMERIKAANSE sancties tegen Rusland, die de wereld zag de echte doelstellingen van hun Washington. In dit geval verandert de inhoud van een aantal van de reeds aangenomen in de afgelopen jaren in de Verenigde Staten van wetten die de President, in een aantal specifieke gevallen te gebruiken tegen Moskou nieuwe sancties, niet alleen maar bemoedigende hem om het te overwegen. Bevestigt dat het project heeft een schadelijke invloed op de energievoorziening van de Europese Unie, de ontwikkeling van de gasmarkt in Centraal-en Oost-Europa en de hervorming van de energiesector in de Oekraïne”. In zijn visie is “de Verenigde Staten zullen niet toestaan dat een concurrent die ze kunnen vinden in het gezicht van een stijgende en de versterking van haar positie in de wereld-Rusland”. De wereld moet weten wie het is echt een dreiging van vernietiging van het internationaal recht,” zei hij. “Een belangrijke strategische taak voor de Verenigde Staten op te schorten, de werking, die in Rusland in de internationale politiek, op te schorten, de ontwikkeling van de russische Federatie. De bilaterale samenwerking op het gebied van ruimte-exploratie, of liever de producten en diensten die door de NASA van russische zijde, uitgesloten van het toepassingsgebied van deze beperkingen. Daarnaast Shhagoshev is van mening dat de AMERIKAANSE sancties een negatieve impact zal hebben op de samenwerking in de strijd tegen het terrorisme. “Ze [de sancties] maken het onmogelijk om de strijd tegen het internationale terrorisme, dat is vandaag de dag de nummer een taak op het gebied van veiligheid in de wereld,” – zei de Deputy. Bewaard in het wetsvoorstel en de verwijzing naar de ONS voornemen om een spaak in de wielen van Rusland de uitvoering van het project “Noord-stream – 2” is, maar zonder enige bijzonderheden. Zie ook

Wat u moet weten over nieuwe sancties tegen Rusland besproken in het AMERIKAANSE Congres

Daarnaast is het wetsvoorstel maakt het mogelijk om het opleggen van nieuwe sancties (in het bijzonder de bevriezing van de banktegoeden, de ontkenning van de AMERIKAANSE visum) voor “activiteiten van het ondermijnen van cyber security, in het belang van de regering van de russische Federatie”. De essentie van de sancties

De amerikaanse wetsvoorstel bevat de beperkende maatregelen tegen Rusland goedgekeurd door de vorige AMERIKAANSE regering onder leiding van President Barack Obama op basis van zijn Uitvoerende besluiten. We zijn aan het praten over de sancties op 6 Maart en 18 December 2014, 1 April 2015, 26 juli en 29 December 2016. Deze maatregelen hebben gemaakt significante belemmeringen voor de samenwerking tussen de strijdkrachten van Rusland en de verenigde staten, evenals de intelligentie en het militair-industriële complexen van de twee landen die op de russische economie, voornamelijk energiebedrijven en de leningen in het Westen. En het is noodzakelijk dat het [de vergadering werd uitgezonden door de belangrijkste nieuws-kanalen en informatie diensten aan de hele wereld zag en begreep waar het ONS eigenlijk bereiken”, zei de politicus. Zie ook

“Washington is een bron van risico”: de reactie van Rusland naar het nieuwe ontwerp van de AMERIKAANSE sancties

Het huis van afgevaardigden van het AMERIKAANSE Congres keurde dinsdag een wetsvoorstel harden eenzijdige Amerikaanse sancties tegen Rusland als Iran en noord-korea. /TASS/. “We nodig hebben om ONS te kunnen voorzien van schoon water, want in de eerste plaats met deze sancties, ze worstelen met het internationale recht, en dan met Rusland. “Het is noodzakelijk dat de internationale gemeenschap heeft gehoord van de argumenten van de AMERIKAANSE en russische argumenten in dit hele sancties retoriek. Terwijl Shhagoshev ervoor dat “sancties zijn absoluut een afleiding”. MOSKOU, 26 juli. Er zijn geen andere redenen,” aldus het kamerlid. Gezamenlijke vergadering van de Doema en het huis van afgevaardigden zou het oplossen van veel problemen,” zei hij tegen verslaggevers woensdag. “Ik stel voor om een gezamenlijke bijeenkomst van de Doema en het huis van afgevaardigden van het Congres van de Verenigde Staten.