Buitenland

Lavrov gelooft dat de Verenigde Staten gestopt met het ondersteunen niet alle groepen van de oppositie in Syrië

En we hopen dat ze zal zich richten op de strijd tegen de “Islamitische staat” (is verboden in de RF-groep). “Deze beslissing werd genomen, volgens de AMERIKAANSE media – natuurlijk, als we het vertrouwen van de Amerikaanse media, en ik ben aan het proberen om een paar weken voor de G20 (wanneer was de eerste vergadering van presidenten van Rusland en de verenigde staten Vladimir Poetin en Donald trump, waarop, in het bijzonder gesproken over de situatie in Syrië – ca. Er is iets mis met de dubbele maatstaven, – zei de russische Minister. /TASS/. “Een land dat illegaal gemaakt van tien basen in Syrië, is zeer bezorgd over de twee databases die zijn gebaseerd op onze intergouvernementele overeenkomst met een land dat lid is van de Verenigde Naties. Hij verklaarde in een interview met TV-zender NBC News. Volgens het Agentschap “de Verenigde Staten heeft ingezet special forces en militaire apparatuur op het grondgebied van twee van de acht vliegbases en checkpoints in verschillende wijken in het Noorden van Syrië die onder Koerdische controle van de partij “Democratische Unie”. Dus de logica van de regering en de oppositie ondertekening van een wapenstilstand, de beëindiging van de vijandelijkheden is onze logica,” – zei de Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie. Lavrov zei dat de Syrische regering zich niet heeft uitgenodigd de Verenigde Staten te helpen in de strijd tegen de terroristen, de aanwezigheid van hun strijdkrachten op Syrisch grondgebied is onwettig. MOSKOU, 21 juli. De russische Minister van buitenlandse zaken Sergei Lavrov gelooft dat de VS weigerde om het ondersteunen van de oppositiegroepen die in Syrië. TASS),” – zei de Minister van buitenlandse Zaken van de russische Federatie. Alleen met de toestemming van de Syriers

De buitenlandse militaire aanwezigheid in Syrië na het bereiken van een schikking in dit land is alleen mogelijk met de toestemming van de Syriërs zelf, zei Lavrov, de beantwoording van de vraag over Rusland ‘ s houding ten opzichte van de plaatsing van AMERIKAANSE bases en meerdere buitenposten in het Noorden van het Arabische land. Lavrov deed het niet evalueren van de uitspraken over de weigering van Washington om de ondersteuning van een aantal groepen in Syrië, inhoudende dat de opdrachtgever is aan alle mensen gemeenschappelijke aanpak voor het oplossen van de crisis in Syrië. “Zodra het land is bevrijd na een akkoord is bereikt, tot tevredenheid van alle etnische, religieuze en politieke groepen in Syrië, de aanwezigheid van buitenlandse troepen en bases op het grondgebied van Syrië zal zijn rechtmatige alleen als de toestemming van de Syriërs”, zei hij. Op woensdag, de Anatolische Agentschap heeft een kaart van Syrië afbeelding van militaire bases en checkpoints in de verenigde staten. De russische Minister van buitenlandse zaken voegde eraan toe dat de standpunten die door de CIA-Directeur Michael Pompeo bezorgdheid over de implementatie van twee russische militaire bases in Syrië, waar, volgens berichten in de media, de Verenigde Staten is een dergelijke bases en checkpoints over tien, om te praten over de dubbele maatstaven. “Als ik het goed begrijp, de Verenigde Staten ondersteunt meer groepen dan die aangekondigd dat ze zullen worden zonder Amerikaanse wapens,” zei hij. Op hetzelfde moment, als gewezen door Lavrov, Rusland gelooft dat deze aanwezigheid is te wijten aan het enige doel van de strijd tegen de “Islamitische staat” (russische terroristische groep) en andere terroristen. Zie ook het gerelateerde nieuws:

De crisis in Syrië

© Persdienst van het Ministerie van defensie van de russische Federatie/TASS

Het Ministerie van defensie ontkende beschuldigingen van “Apple” op de kosten van de operatie in Syrië

Peskov: Poetin en trump bespraken het onderwerp van de goedkeuring, maar de herziening van het verbod we niet praten

WP: trump heeft besloten de CIA bewapenen van de oppositie in Syrië

Globo: de oudste zoon van de Assad noemde de oorlog in Syrië is niet burgerlijk, en de verovering van

De Minister was het niet eens met de journalist van de TV-zender die het ONS besluit was een concessie aan Rusland over Syrië. En dat is niet om te spreken van het feit dat er honderden en honderden van AMERIKAANSE militaire bases over de hele wereld en over Rusland lijken niet te leiden tot enige bezorgdheid, de Heer Pompeo”. “We hebben zeker gericht op de gebieden van de-escalatie, de taak die de stopzetting van de gevechten tussen de regering en de gewapende oppositie, zodat ze niet elkaar aanvallen.