Buitenland

Poetin bedankte Israël voor de veroordeling en de sloop van monumenten aan de Sovjet-soldaten in Europa

De twee partijen overeengekomen de vaststelling door de Doema en de Knesset verklaringen veroordeling van de wet. 29 juni in Moskou vond plaats in de vergadering van de Voorzitter van de Doema Vyacheslav Volodin en de voorzitter van de Knesset Yuli Edelstein. Tijdens de vergadering van de Voorzitter van de Commissie van de openbare ruimte van de russische Federatie betreffende de harmonisatie van de interetnische en interreligieuze betrekkingen, Iosif Diskin herinnerd aan de heldenmoed tijdens de grote Patriottische oorlog, dat symboliseert de broederschap van Volkeren. Verklaring betreffende het behoud van de historische herinnering aan de Tweede wereld oorlog

Afgevaardigden van de Israëlische Knesset (het Parlement) dat op woensdag met een overweldigende meerderheid een verklaring betreffende het behoud van de historische herinnering aan de Tweede wereld oorlog. Het russische Ministerie van buitenlandse zaken noemde de beslissing een bewuste provocatie en zei dat het blijft niet zonder gevolgen. Het lijkt mij dat het zou een zeer belangrijke symbolische stap als onze overheid zelfs bekroond met hem postuum,” zei Diskin. Dan weet je… “Wit-rusland, in 1942, de massale uitroeiing van Joden. PR hem, Kiselev leidde de groep, na een half duizend kilometers in de achterkant van de Nazi ‘ s. het was niet ter herdenking van dit feit. SPECIALE

1418 dagen: wat u moet onthouden over de grote Patriottische oorlog
Over de oorzaken en de gevolgen van het grootste militaire conflict en de herinneringen van de deelnemers aan TASS

“Tegen de achtergrond van wat er gebeurt in sommige landen in Oost-Europa met betrekking tot het begrip van de resultaten en de voortgang van de tweede wereld oorlog en hoe het reageert, met inbegrip van de staat Israël. “Dat verhaal wat je net vertelde, die het verdient om op haar opnieuw te onthouden,” zei de President. Dit werd vermeld door de russische President Vladimir Poetin op de vergadering van de Raad voor interetnische relaties. De President van Polen Andrzej Duda op juni 22 goedgekeurde wijzigingen aan de wet op verbod van de propaganda van het communisme of ander totalitair regime vanaf 1 April 2016, waarin, onder meer, voor de ontmanteling van monumenten aan de Sovjet-soldaten die Polen bevrijd van de Nazi-bezetting in de jaren 1944-1945. Rusland is dankbaar naar Israël voor wat die staat heeft veroordeeld de vernielingen in een aantal landen van Oost-Europa van monumenten aan de Sovjet-soldaten die stierven tijdens de Tweede wereldoorlog. In deze situatie is de beslissing van het hoofdkantoor van de partijgebonden beweging Nikolaj Jakovlevitsj Kiselyov, een inwoner van Bashkortostan, kreeg de opdracht om naar het vrije gebied van bijna 300 Joden, oude mensen, kinderen, vrouwen,” zei Diskin. In zijn toespraak riep hij de internationale gemeenschap op om de handen ineen te slaan om te voorkomen dat de vervorming van de geschiedenis, de ontkenning en de ontheiliging van de nagedachtenis van de slachtoffers en de helden van de Tweede wereld oorlog. Zij bespraken aangenomen door de poolse Sejm wijziging van de wet op het verbod van de propaganda van het communisme, waarmee je naar meer dan 200 monumenten te Sovjet-soldaten-bevrijders. Poetin steunt dit voorstel. De President verklaarde ook de behoefte aan herdenken die gevallen wanneer tijdens de oorlog van de Sovjet-burgers die Joden redden van de Nazi ‘ s. /TASS/. We zijn dankbaar dat degenen die in Israel is, geeft de juiste historische evaluatie van al deze gebeurtenissen, veroordeelt de sloop van monumenten aan de Sovjet-soldaten,” zei Poetin. Een van de initiatiefnemers van de bespreking van de relevante onderwerpen werd een lid van de Knesset Constantijn Razvozov. “Het werd gepresenteerd aan een zeer hoge staat award, maar het vliegtuig met de idee werd neergeschoten. YOSHKAR-OLA, 20 juli.