Buitenland

Lavrov op 8-9 augustus, zijn bezoek aan Indonesië op 10 augustus – Thailand

“In het bezoek is gepland voor het ondertekenen van een plan van overleg tussen buitenlandse ministeries van Rusland en Indonesië in 2017-2019 jaar, de deelname van de Minister in de opening van de permanente missie van de russische Federatie naar de ASEAN, en een aantal andere evenementen,” de diplomaat toegevoegd. MOSKOU, 20 juli. De Minister van buitenlandse Zaken van Rusland, Sergej Lavrov, in augustus, brengt een bezoek aan Indonesië en Thailand. “Op 8-9 augustus, zal een bezoek van Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Lavrov in Jakarta tijdens gesprekken gevoerd met de Minister van buitenlandse Zaken van de Republiek Indonesië Retno Marsudi, zei hij. – Augustus 9-10 de Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Lavrov met een bezoek aan Bangkok, waar hij gesprekken te voeren met de Minister van buitenlandse Zaken van Thailand, Don Pramudwinai, en zal ook een ontmoeting met de Minister-president van het Koninkrijk van Prutom Chan Ochem. Dit werd vermeld op donderdag door de Adjunct-Directeur van het Departement van informatie en de druk van het russische Ministerie van buitenlandse zaken, Artem Kozhin. /TASS/. Volgens de Plaatsvervangend Directeur van de Afdeling informatie en de druk van het russische Ministerie van buitenlandse zaken, tijdens gesprekken met Lavrov in Thailand “zal besproken worden belangrijke aspecten van de bilaterale samenwerking op politiek, economisch en humanitair gebied met een focus op de uitvoering over de laatste twee jaar van hoog niveau overeenkomsten, alsmede samenwerking op het internationale en regionale vraagstukken”. Zoals gerapporteerd door Kozhin, de agenda van de gesprekken in Indonesië, “omvat een breed scala van onderwerpen die verdere uitbreiding van de russisch-Indonesische samenwerking op politiek, handels-economisch en humanitair gebied, evenals een inhoudelijke bespreking van de internationale en regionale problemen”.