Economie

Tele2 kan verplaatsen naar het kantoor van “Rostelecom”

Eerder, de Gouverneur zei dat de gesprekken over een mogelijke toename van het aandeel van de staat operator Tele2 blijft, maar al snel de beslissing zal worden genomen. Dat voor 2017 het aandeel van de “Rostelecom” en Tele2 uitgegroeid tot een benchmark, zei de eerste Vice-Voorzitter van VTB Yuri Soloviev. Tele2 is actief in 65 regio ‘ s van de russische Federatie. Oseevsky benadrukt dat het belangrijkste in deze situatie voor bedrijven die samen meer verdienen. De staat operator “Rostelecom” en Tele2 zijn het bestuderen van de mogelijkheid van het verplaatsen van het hoofdkantoor van Tele2 in het kantoor van “Rostelecom”. Alexei Mordashov – 40%, de Bank “Rusland” – 10%. Dit werd gemeld aan de journalisten door de President van de staat operator Michail Oseevsky aan de zijlijn van de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap. Zie ook

Het hoofd van “Rostelecom” verwacht Tele2 om de winstgevendheid in 1-2 jaar

Tele2 heeft een verdubbeling van het plan van de lancering van de netwerken van de “vierde generatie” in 2017

Tele2 ontvangen toestemming voor het plaatsen van communicatie-apparatuur in de ondergrondse van Moskou

Tele2 in 2017 zal de communicatie meer dan 80% van de stations van de metro van Moskou

Een bron in het bedrijf uitgelegd TASS dat we het hebben over het kantoor van “Rostelecom” in Rumyantsevo. De plannen om de overgang van de controle van Rostelecom

Het hoofd van “Rostelecom” verklaard dat alle aandeelhouders van Tele2 verder praten over de noodzaak voor de staat operator controle bij Tele2. “We zijn van plan om volledig te vertalen Tele2 gebruik te maken van onze netwerken, brengen wij aankopen, wij beginnen met het ontwikkelen van een gemeenschappelijke methodologie voor de beoordeling van de financiële resultaten,” zei hij. We zijn allemaal diep ondergedompeld in de details van de joint venture, en deze, met inbegrip van, misschien invloed op de loop van onze gesprekken over de vraag of we niet onder controle kon houden,” zei hij. De Voorzitter van de “Rostelecom”, vertelde over de plannen van de gezamenlijke activiteiten van de staat van de operator, en Tele2. /TASS/. V. VTB kocht het bedrijf van het zweedse Tele2 in Rusland in 2013 voor $2,4 miljard, de Bank nam de schuld van de exploitant in het bedrag van $1,15 miljard In hetzelfde jaar, VTB verkoop van meer dan 50% in de exploitant van de structuren van de Bank Rossiya en Alexei Mordashov. Volgens hem Tele2 “voelt zich zekerder”, er is een positieve trend. “Rostelecom” bezit 45% van Tele2, de rest van de ring gehouden door Tele2 Rusland Holding AB, waarin VTB 50% bezit, Invintel B. Eerder, het hoofd van “Rostelecom” zei dat het verwacht dat de uitgang van de operator Tele2 om de winstgevendheid in 1-2 jaar. TASS) en de meest actieve vorm,” zei hij, uit te leggen waarin wordt ingegaan op de verhuizing van Tele2 in het kantoor van “Rostelecom”. Nu Tele2 is gelegen in het zakelijke centrum “Olympia Park” op de snelweg Leningrad. Hij merkte op dat het bedrijf plannen zal komen om 120 miljard roebels van de omzet in dit of volgend jaar (2016 de omzet van Tele2 bedroeg 105 miljard roebel). Tele2 is het verplaatsen van commentaar. In 2014 samengevoegd met Tele2 mobiel activa van “Rostelecom”, werd opgericht “T2 RTK-holding”, in die Rostelecom kreeg 45%. De discussie heeft betrekking op onderwerpen als de virtuele operator, en voor het ontwikkelen van een gemeenschappelijke marketing beleid. MOSKOU, 19 juni. “Elke maand de omvang van onze coördinatie is verbeterd. “We bespreken de mogelijkheid om te zitten samen in één kantoor ter versterking van het model van agile (een project management model met de betrokkenheid van elke medewerker – ca.