Entertainment

Sergey Shnurov gepresenteerd “Ongelooflijk en waar gebeurd verhaal” van de groep “Leningrad”

Ik zag een boek al herdrukt. TASS), ze is een liefhebber van dit soort literatuur. “Er zijn twee mogelijke antwoorden op de vraag waarom dit boek uitkwam. Het eerste concert ter ere van het 20-jarig bestaan van de band werd gehouden op 7 Maart in St. In de context van de wereld en onze cultuur is een vreemde mutatie,” zei hij. Het is een soort van de ongepastheid van wat er gebeurt, wat we produceren. Volgens hem is de titel van het boek “Leningrad. “Het eerste boek, dit is niet anders, ik verwijderde een paar heel domme zinnen, plus nog een paar van de tientallen verhalen en schreef over een nieuwe tijd”, zei Semelyak, op te merken dat het belangrijkste verschil is dat een groot aantal illustraties. Nieuw boek Maxim Semelyak op de 20-jarige geschiedenis van de groep “Leningrad”, werd geschreven met het indienen van de vrouw van de leider van de groep Sergei Shnurov, Mathilde. Op maandag op een persconferentie in TASS zei de speelman. Zij trad op als de producent van dit project, gedrukt op Maxim Semelyak, en hier schreef hij het boek en Mathilde koos voor de foto ‘ s,” toegelaten Snoeren. “De kwalificatie was het niet. De eerste (ik zou niet zeggen dat het eerlijk) – er was een behoefte, creatieve uitdaging. Het ongelooflijke en waargebeurde verhaal” geëtiketteerd 18+ en de waarschuwing “vuile taal.”

Snoeren zei dat niet te interveniëren in het proces van het werken aan het boek. De 20e verjaardag van de “Leningrad”

Groep “Leningrad” werd opgericht in 1997. “Leningrad. Het ongelooflijke en waargebeurde verhaal” – geeft het creatieve manieren van het team. De Centrale gebeurtenis van de viering wordt een concert op 13 juli in het stadion “Open ruimte” in Moskou. “Dit verhaal is opmerkelijk voor het feit dat de groep bestaat niet omdat, maar ondanks. /TASS/. Wat is er al te bewerken?”, – benadrukte hij. Petersburg. Aangevuld groep geschiedenis

De publicatie was een voortzetting van het boek “Music man”, geschreven in 2007 door dezelfde auteur. Dit is een foto uit eigen archief, evenals foto ‘ s gemaakt door fans die verzameld met behulp van sociale netwerken. Sergey Shnurov

© Anton novoderezhkin/TASS

MOSKOU, 19 juni. In feite, het initiatief nam mijn vrouw (Mathilde Shnurova – ca.