Buitenland

Ryabkov: ONS wetgevers moeten begrijpen dat niemand het uitvoeren van hun “orders”

wetgevers zo eenvoudig als in de situatie met de russische departmentu, omstandigheden die onder druk wordt alles – vervolg Ryabkov. – Onder dwang, onder dwang zal niemand doen alle bestellingen, zelfs niet als ze afkomstig zijn van Capitol hill in Washington.”

Volgens hem gaat het hier over Iran, Rusland en andere landen. “Het belangrijkste is dat nog steeds geen teken van begrip onder de U.S. Dit is aangegeven op maandag door Vice-Minister van buitenlandse Zaken van Rusland Sergej Ryabkov, het beantwoorden van de vraag TASS. MOSKOU, 19 juni. Maar de Amerikanen de meeste schade vooral aan zichzelf.” TASS)”. “De datum van de vergadering van de gemengde Commissie vergadering van Iran en de “zes” is niet gedefinieerd, zei hij. – Ik denk dat iedereen in de “groep van zes” en Iran is nauw kijken hoe Washington debat over het wetsvoorstel (op nieuwe sancties tegen Iran – ca. /TASS/. ONS wetgevers moeten begrijpen dat niemand “bestellingen” “onder de zweep” zal worden uitgevoerd. “Helaas, de trend naar een toenemend gebruik van de binnenlandse wetgeving van de VS tot ver buiten haar grenzen, hun methoden en instrumenten om te intimideren bedrijven, bedrijven over de hele wereld in een situatie als de vs niet willen dat deze organisaties legaal en legitiem samen met iemand anders, zijn dergelijke technieken toepassen, meer in het algemeen, – merkte de Minister.