Gezondheid

Roskomnadzor ondersteunde het voorstel tot afschaffing van het register van de bloggers

De afschaffing van de eis van registratie door Roskomnadzor bloggers met een dagelijks publiek van meer dan 3 duizend gebruikers, biedt een wetsvoorstel voor een verbod op het gebruik in Rusland van technologie├źn voor het bekijken van geblokkeerde sites, wordt voorgelegd aan de Doema op 8 juni. Volgens dit artikel, de Federale instantie van de Uitvoerende macht uitoefenen van functies op de controle en het toezicht in het gebied van de massamedia en massacommunicatie, “houdt het register van websites en (of) de pagina’ s site op het Internet die als host voor het publiek beschikbare informatie en de toegang tot die gedurende de dag is meer dan 3 duizend gebruikers.”

Zie ook

Vice-voorzitter van de Doema gewezen op het belang van directe communicatie met bloggers

Volodin legde de Afgevaardigde van de liberale democratische partij die u nodig hebt om te communiceren niet met de sociale netwerken, en met kiezers

Levin: een wetsvoorstel om geblokkeerde sites biedt voor de afschaffing van de doodstraf in Rusland van de lijst van bloggers – Dit geldt voor een deel van de bespreking van het wetsvoorstel, en wij staan volledig achter de afschaffing van de positie in de wet op de lijst van bloggers”. “Het feit dat het Internet snel evolyutsioniruet, en niet altijd de wetten blijven zo effectief als ze waren in de tijd van hun vaststelling en handhaving bewijst dat de wetgeving moet worden aangepast, zei Zjarov. Alexander Zjarov

┬ę Anna Isakova/druk op de service van de Doema van de russische Federatie/TASS

MOSKOU, 19 juni. /TASS/. Op maandag zei het hoofd van Roskomnadzor Alexander Zjarov op de vergadering van de Doema Commissie informatiebeleid, de informatie-en communicatietechnologie. Roskomnadzor is gunstig voor de afschaffing van het register van de bloggers, omdat het niet langer nodig is. Volgens Zjarov, de lijst is meer dan duizenden records, maar “de ontwikkeling van het Internet en handhaving van de wet zeggen dat de query in de vorm waarin ze nu werkt, is niet nodig.”

De rekening, die is gemaakt door de afgevaardigden van Maxim Kudryavtsev (Verenigd Rusland), Nikolaj Ryzhak (“Fair Rusland”) en Alexander Joesjtsjenko (CPRF) stelt ongeldig te verklaren van artikel 10.2 van de wet “Op de informatie, informatietechnologie en de bescherming van informatie”.