Gezondheid

Poetin heeft voorgesteld om te bereiden een programma voor de creatie van nieuwe plaatsen in crèches

– Het is duidelijk dat er middelen zijn altijd schaars, en het is duidelijk dat we nodig hebben om ze te verspreiden oordeelkundig, maar we moeten het bepalen van de prioriteiten. Het openen van de vergadering, Poetin zei dat de demografie van de autoriteiten bespreken regelmatig aangeraakt in dit onderwerp de laatste 15 juni, de “Rechte lijn”. “Een scherpe, catastrofale daling van het geboortecijfer tijdens de grote Patriottische oorlog leidde tot de daling in het aantal van degenen die zijn geboren aan het begin van de 70-ies, – zei de President. De russische President Vladimir Poetin is niet uit te sluiten dat het “meer effectieve instelling” van het systeem van sociale uitkeringen voor gezinnen met kinderen. En de kleine generatie van de 90-er jaren van vandaag en beginnen met het maken van je eigen familie.” Volgens hem, dankzij de ondersteuning van de maatregelen in geslaagd voor een aantal jaren om het onvermijdelijke te vertragen daling van het geboortecijfer en het is veel te glad. “Voor de lange termijn demografische ontwikkeling, het was en is een zeer belangrijke overwinning,” – zei de russische leider. /TASS/. – Dus, in januari-April van dit jaar in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar het aantal geboorten daalde met 68.7 duizend.”

De Voorzitter voegde eraan toe dat de deskundigen voorzagen deze trend. © Alexei Druzhinin/press-service van de russische President/TASS

MOSKOU, 19 juni. Het behoud van de populatie, de ondersteuning van het geboortecijfer is één van de belangrijkste prioriteiten in ons werk.”

De onvermijdelijke daling van het geboortecijfer

De Voorzitter benadrukt dat het sinds het begin van 2000 stelde de autoriteiten nauw omgaan met problemen van demografie en “heeft veel bereikt goede resultaten, doorbraken, hoewel het leek te worden verzameld om het overwinnen van een ernstige demografische problemen worden gewoon onmogelijk”. De volgende generatie, op hun beurt hadden de kinderen tijdens de moeilijke periodes van het 90-er jaren. “Vandaag, echter, worden we opnieuw geconfronteerd met een dalend geboortecijfer, – opgemerkt Poetin. “Verwijst naar een meer efficiënte configuratie, de verbetering van de sociale voordelen voor gezinnen met kinderen”, – kondigde het hoofd van de staat is één van de mogelijke maatregelen ter verbetering van de demografische situatie. “Maar we zijn in het Algemeen beheerd door middel van een geïntegreerde, doordachte en, zoals later bleek, efficiënte maatregelen ter ondersteuning van het geboortecijfer en de vermindering van de sterfte,” zei hij. “Ik ben het eens dat we moeten zien op te lossen het probleem van het verstrekken van kinderen tot drie jaar in sommige plaatsen in de kribbe, net zoals we dat deden met kleuterscholen, – zei het hoofd van de staat. Zie ook

In het “Verenigd Rusland” zal de uitwerking van voorstellen voor de vermindering van files in de kinderkamer

Golodets drong er bij de regio ‘ s actief openen van een kleuter groep in kleuterscholen

Studie: kleuterscholen in Rusland zijn niet toegankelijk voor 35% van de kinderen op Zie ook

Noodopvang, mercapital en geneesmiddelen: secblock “Rechte lijn” Poetin

Nieuwe crèches

In de recente-19 juni-vergadering over de demografie Poetin verklaarde ook dat “de mogelijkheid om de vooruitzichten voor de toekomst van het programma van de moedermaatschappij kapitaal”. – Vervolgens moet je het doorsturen van extra maatregelen om te zorgen voor huisvesting voor gezinnen met kinderen.” “Samen met de ondersteuning van het geboortecijfer moet blijven consistent, uitgebreide inspanningen voor het verminderen van de sterfte,” – zei de President ook. Zie ook

Probleem is dat ontvangen directe feedback tijdens de “Directe lijn met Vladimir Poetin”

Het hoofd van state opgemerkt dat de afgelopen jaren als gevolg van de ontwikkeling van de gezondheid en preventieve maatregelen, verhogen het volume van high-tech medische zorg is gedaald, kindersterfte, sterfte door verkeersongevallen, de incidentie van hart-en vaatstelsel en tuberculose, evenals de toename van de levensverwachting. “We hebben en zullen blijven voeren een actief beleid door het verstrekken van de nodige middelen, zeker in de President. “De demografie is integraal, in vele opzichten een belangrijke indicator van de staat van de economie en de sociale sfeer, gevoelige indicator van veranderingen in staat en maatschappij, zei hij. – Op de lange termijn, demografie is een reflectie van hoe succesvol we zijn in het omgaan met de moderne problemen en uitdagingen, met inbegrip van de problemen die zich voordoen in demografische processen zelf, binnen.”

Poetin noemde de demografie is een cruciaal probleem bij het bepalen van de ontwikkeling van het land voor de komende decennia.