Sport

Mutko: het is niet nodig om te draaien naar voren in het gebruik van video replays in de Premier League

Het systeem wordt gebruikt op de wedstrijden van de confederations Cup Portugal – Mexico (2:2) en Chili Kameroen (2:0). De foto verschijnt ten minste voor de kijkers,” – zei het hoofd van de RFU. In het begin van Maart 2016, de international football Association Board, verantwoordelijk voor veranderingen aan de regels van het spel, ingestemd met het testen van videoassisted chief justices. “Nu is dit een experiment is, zal het systeem worden verbeterd. Het systeem werd geïmplementeerd in de test-modus voor een proefperiode van twee jaar in het kampioenschap niet in de kopgroep, bijvoorbeeld in de tweede divisie van het kampioenschap van Italië. Bij de confederations Cup, het systeem voor de eerste keer gebruikt. In het Algemeen, dankzij haar zal een grote justitie. Ook het systeem is getest bij de club world Cup 2016, die werd gehouden in Japan. © Foto AP/Martin Meissner

MOSKOU, 19 juni. TASS zei de Vice-Premier van de russische Federatie, de Voorzitter van de russische voetbalbond (RFU) Vitaly Mutko. Ik hoop dat ze zal worden goed getest en dan zullen we het samenvatten van zijn werk (bij de confederations Cup”, aldus Mutko. Dankzij het systeem van de videoassistance scheidsrechter (VAR) in het voetbal zal er meer recht, maar we moeten het niet krijgen van onszelf in de kwestie van het gebruik in wedstrijden van het kampioenschap van Rusland. “Het systeem zal nog steeds stemmen. Dit, in het bijzonder, is om ervoor te zorgen dat het publiek een beter begrip van de reden waarom, bijvoorbeeld, het doel was niet toegestaan. Zie ook

Mutko: ik vond hoe hij werkte het systeem van de video replays in de wedstrijd Portugal – Mexico

“Als voor de Premier League, niet van onszelf,” zei Mutko. /Offset. TASS Veronica sovetova/.