Economie

Medvedev 21 juni zal bespreken met Atambayev de ontwikkeling van de bilaterale banden en werk in de EEG

Dit werd gemeld door de persdienst van de russische regering. MOSKOU, 19 juni. Op dinsdag, 20 juni, de President van Kirgizië zal het voeren van gesprekken met de russische President Vladimir Poetin. Minister-president Dmitry Medvedev zal ontmoeten op 21 juni in Moskou met de President van Kirgizië Almazbek Atambayev, die aankomt in Rusland op een staatsbezoek. /TASS/. “Tijdens de vergadering van de Voorzitter van de russische regering met Almazbek Atambayev wordt verwacht om te overwegen in de actualiteit van de russisch-Kirgizische samenwerking in handel, investeringen, industriële, wetenschappelijke, technisch en cultureel-humanitair gebied, en over gezamenlijk integratie van werk in het kader van de Euraziatische economische Unie”, – gemeld in de Kast.