Gezondheid

Levin: ontwerp over anonymizer niet introduceren van nieuwe verbiedt voor rechtspersonen is een uitzondering gemaakt

/TASS/. Dit is aangegeven op maandag, de Voorzitter van de Doema Commissie informatiebeleid, de informatie-en communicatietechnologie Leonid Levin op de uitgebreide vergadering van het Comité, gewijd aan de wettelijke beperkingen op de toegang tot illegale content. Op hetzelfde moment, Levin opgeroepen om mee te discussiëren over de technische mogelijkheden van de implementatie van dit wetsvoorstel. – Het is onze taak als wetgever is om de overheid en in de samenleving een oogje op deze verschijnselen, en om de nodige stappen om dit probleem oplossen.” Hij merkte op dat vroege technologie om toegang te krijgen tot illegale content, niet gecontroleerd. “Anonymizers zijn een lichtend voorbeeld, eigenlijk het nivelleren van de efficiëntie van de russische wetgeving en de Uitvoerende tak van de overheid, die tot doel heeft om burgers te beschermen tegen informatie die wordt beschouwd als niet relevant voor de wetten van de russische Federatie”, – merkte hij op. “Natuurlijk, deze diensten gebruikt u het percentage van een klein aantal mensen, maar de situatie is onaanvaardbaar, – zei het hoofd van het Comité. De zogenaamde bill anonymizer legt geen nieuwe verboden gericht op het uitsluiten van de bypass in de bestaande sloten, terwijl het gebruik van dergelijke diensten op de bedrijfsnetwerken van rechtspersonen is een uitzondering gemaakt. Levin dankte ook de vertegenwoordigers van de sites-anonymizers, die neemt deel aan de vergadering van het Comité, en dus in staat zal zijn om de stem van hun positie. De focus ligt eerder heeft gedaan, aan de Senaat van een wetsvoorstel om het verbod in RF-technologie waarmee u websites bekijkt die werden erkend als niet overeenkomt met de wetgeving van de russische Federatie. Zie ook het gerelateerde nieuws:

Internet verordening in Rusland

© Sergey Bobylev/TASS

CB zal blokkeren phishing-sites buiten de Runet

De Competitie van veilig Internet heeft ondersteund met een wetsvoorstel om het verbod anonymizers

Het Ministerie van communicatie heeft voorbereid een ontwerp van wet met de eisen van de apparatuur voor de “Lente arrangement”

Roskomnadzor is niet geïnteresseerd in het Telegram slot

“Het is belangrijk om op te merken dat het wetsvoorstel is niet gericht op het opleggen van een nieuwe verbodsbepalingen of beperkingen voor burgers die de wet respecteren. De MP haalde een bekend gezegde dat de ernst van de wetten kompensiruet door het niet hebben van hun prestaties. We hebben het uitsluitend over hoe om te voorkomen dat het gebruik van de diensten voor toegang tot de illegale content,” aldus Levin. “Een aantal deskundigen hebben gezegd dat het wetsvoorstel zijn truereality in de praktijk”, – hij herinnerde. “Vandaag, maar we gaan in de richting van het maken van de online juridische ruimte, die zou ervoor zorgen dat de belangen van de staat en de burgers – als het gebeurt offline,” – zei de Deputy. MOSKOU, 19 juni. “Het is belangrijk dat de codering van de netwerken van de juridische entiteiten die gebruik maken van deze diensten op bedrijfsnetwerken is een uitzondering gemaakt,” voegde hij eraan toe.