Gezondheid

Jonge wetenschappers hebben ontvangen 160 certificaten voor de huisvesting van het begin van 2017

/TASS/. © Vitaly kan geen/TASS

MOSKOU, 19 juni. “Dit jaar, de jonge onderzoekers hebben ontvangen 160 certificaten, boven de afbeelding voor 2016”, – vermeld in het bericht. Over het verslagen op maandag t / press-service van de FANO Rusland. Voor de drie jaar jonge wetenschappers uit de academische instellingen ontvangen meer dan 500 woningen certificaten. Zie ook

FANO zal toewijzen van woningen aan jonge wetenschappers meer dan 2 miljard roebels om te 2019

Meer dan 150 jonge wetenschappers ontvangen certificaten voor de appartementen in 2016 Het Federale Agentschap van wetenschappelijke organisaties van Rusland gaf wetenschappers 160 certificaten voor de huisvesting van het begin van 2017. Meer dan 40% van dit bedrag – de wetenschappers van Siberië, de Oeral en het Verre Oosten. Het aantal certificaten het kader van het programma “Woning” voor de jaren 2015-2020 jonge wetenschappers van organisaties beheerd door de Siberische territoriale administratie van het Federaal Agentschap, gepresenteerd op maandag het Agentschap hoofd Michail Kotyukov in Novosibirsk.