Gezondheid

Het Ministerie van binnenlandse zaken steunde het wetsvoorstel om het verbod anonymizers

“Sommige dingen volgens de techniek kan vereisen verdere ontwikkeling”, – zei de vertegenwoordiger van het Ministerie van binnenlandse zaken. Hij sprak op de uitgebreide zitting van de Doema Commissie informatiebeleid, de informatie-en communicatietechnologie gewijd aan de wettelijke beperkingen op de toegang tot illegale content. anonymizers en andere. We ondubbelzinnig ondersteuning van de wijzigingen die zou hebben gedeeld met de wettelijke definitie verduidelijking van de procedure van het blokkeren van de beëindiging van de toegang tot illegale content,” zegt Swiacki. /TASS/. MOSKOU, 19 juni. Plaatsvervangend hoofd van de Afdeling “K” van het Ministerie van binnenlandse Zaken van de russische Federatie Oleg Swiacki vermeld dat het Ministerie conceptueel ondersteunt het voorgelegd aan de Doema een wetsvoorstel om het verbod in Rusland van diensten, waarmee u websites met beperkte toegang in het Internet – de zgn. Echter, hij vestigde de aandacht op het feit dat de wet “Op de informatie, informatietechnologie en de bescherming van informatie”, “zwaardere” en een beetje van de formulering elk moment wijzigingen aan te brengen in het “geladen”. “Conceptueel, we steun zeker dat er geen mazen in de wet voor de verspreiding van illegale content, en het efficiënter zal het systeem van de organen van de staat macht en controle te onderdrukken [deze inhoud], hoe minder de schade deze inhoud zal ertoe leiden dat u en onze kinderen”, concludeerde Swiacki. “Deze [rekening] echt verdient steun.