Buitenland

Het Kremlin is het niet eens met de sancties en beschouwt ze schadelijk zijn voor de initiatiefnemers zelf

Zie ook

Alle sancties van het Westen tegen Rusland

“Traditioneel, negatieve, – Peskov zei, het beantwoorden van de vraag over wat het Kremlin reactie bij dit besluit. We hebben nog steeds niet akkoord gaat met deze sancties, wij zijn niet van mening dat ze legitiem zijn.” “Bovendien geloven we dat deze sancties zijn schadelijk, niet alleen voor ons, maar naar de landen zelf, die de initiatiefnemers,” voegde hij eraan toe. Europese schepen zijn niet toegestaan toegang tot de Krim-poorten, behalve in noodgevallen. /TASS/. In de Krim een verbod op de export van goederen en technologieën op het gebied van vervoer, telecommunicatie, energie sector, olie-productie en raffinage, winning van natuurlijke hulpbronnen, verboden uit het verlenen van technische diensten aan bedrijven die werkzaam zijn in deze sectoren. MOSKOU, 19 juni. Sancties ten aanzien van de Krim zijn onder andere een verbod op de invoer in de EU van alle Krim goederen, een Europese investering in de Krim, met inbegrip van de aankoop van het onroerend goed daar, financiering, levering van diensten, zoals toerisme. Sancties van de EU beleid ten aanzien van Rusland bestaat uit drie onafhankelijke tracks: visa beperkingen tegen russische burgers, de economische sancties tegen een aantal russische staatsbedrijven in de olie -, defensie-en financiële sector, evenals van de beperkende maatregelen tegen de Krim. Dus de druk Secretaris van de President Dmitry Peskov commentaar op de beslissing over de verlenging met een jaar van de EU-sancties tegen Rusland, in het bijzonder de Krim en Sevastopol. Het Kremlin nog steeds van mening sancties van de EU tegen Rusland zijn onrechtmatig en schadelijk is, eerst en vooral, door de landen van Europa.