Gezondheid

Het hoofd van Roskomnadzor van plan is om een beroep te Durova over een Telegram in het register

Als het bedrijf niet reageert, wordt de messenger wordt geblokkeerd. Als Telegram zal informatie worden verstrekt, en Roskomnadzor zal opnemen in het register, zal het bedrijf verplicht op te slaan en te geven op verzoek van opsporingsinstanties de correspondentie van gebruikers en crypto sleutel. Over de Minister vertelde verslaggevers. Alexander Zjarov

© Donat Sorokin/host foto Agentschap TASS

MOSKOU, 19 juni. Tijdens de week ben ik van plan om contact met hem persoonlijk,” – zei Zjarov. /TASS/. Roskomnadzor heeft geen gegevens ontvangen Telegram voor opname in het register van de organisatoren van de informatie distributie, daarom, het hoofd van de Afdeling Alexander Zjarov wil contact opnemen met de eigenaar van de boodschapper van Pavel Durov over dit onderwerp. “Correspondentie met het Telegram blijft, in de komende dagen ben ik van plan om in het openbaar te verwijzen naar Paul Durova, want we wachten-wachten op een antwoord van hem, totdat het werd ontvangen. Zie ook het gerelateerde nieuws:

Internet verordening in Rusland

© Sergey Bobylev/TASS

CB zal blokkeren phishing-sites buiten de Runet

De Competitie van veilig Internet heeft ondersteund met een wetsvoorstel om het verbod anonymizers

Het Ministerie van communicatie heeft voorbereid een ontwerp van wet met de eisen van de apparatuur voor de “Lente arrangement”

Roskomnadzor is niet geïnteresseerd in het Telegram slot

Eerder, “Vedomosti”, citeert een kopie van de brief van Roskomnadzor in het adres Telegram aangekondigd dat het Bureau vroeg de boodschapper om informatie te verstrekken voor opname in het register van de organisatoren van de verspreiding van informatie.