Entertainment

Fonds Strugatsky broers plannen voor het maken van de eerste in Rusland Museum van science fiction

/TASS/. Fonds Strugatsky broers plannen om in Petersburg een Museum of science fiction. “Nu zijn we in onderhandeling in Moskou in het gebied. “Onze belangrijkste doelstelling is het betrekken van de Strugatsky broers sci-Fi in het Algemeen zo veel mogelijk mensen,” zei Arno. Arkadi en Boris Strugatsky in samenwerking geschreven heeft meer dan 25 science fiction romans en verhalen die zijn klassiekers geworden van het genre en de basis voor tal van aanpassingen, met inbegrip van – Andrei Tarkovsky (“Stalker”) en Alexis Herman-senior (“Hard to God”). Hij voegde eraan toe dat, volgens het concept, is niet alleen een Museum van de items die behoren tot Strugatsky en andere schrijvers, heeft de Stichting plannen voor het maken van een interactieve ruimte, dat is leuk voor volwassenen en kinderen. Arkadi en Boris Strugatsky

© uit het privé-archief van mn.Barketova/TASS

SINT-PETERSBURG, juni 19. De Stichting vertegenwoordigers zijn in gesprek met de autoriteiten van één van de wijken van de stad voor het verstrekken van voorzieningen, vertelde TASS Directeur van het Fonds Sergey Arno. We spraken met het Plaatsvervangend hoofd van het district, is hij geïnteresseerd in deze,” zei Arnault, en merkte op dat “als we het maken van een Museum of science fiction, is dit het enige Museum in Rusland.” Volgens hem is het concept is klaar, nu moet je voor te bereiden het project.