Sport

Bokswereld in shock: ex-MMA’er Tim Hague (34) overleden na knock-out

Een dag later bleek de Canadees hersendood. De Canadees, een ex-MMA’er die vorig jaar overstapte naar het boksen, ging vrijdag tijdens een bokskamp tegen Adam Braidwood knock-out en overleed twee dagen later aan een bloeding in zijn hersenen. We gaan hem zo missen.” Hague is 34 jaar geworden. Hague werd overgebracht naar het ziekenhuis voor een hersenoperatie. video
Vechtsporter Tim Hague is gisteren overleden. ‘The Thrashing Machine’ was in de eerste ronde al twee keer tegen het canvas geslagen en hij stond in de tweede ronde te tollen op zijn benen toen hij knock-out ging. “Hij is overleden in het bijzijn van familie, luisterend naar zijn lievelingsmuziek. “Het is met ongelooflijk verdriet dat we melden dat Tim vandaag is overleden”, laat de zus van Hague, Jackie, weten in een verklaring.