Buitenland

CEC: stemmen bij de verkiezingen in Frankrijk is passief, maar zonder overtredingen

Deze mening werd geuit op zondag in een interview met TASS, een lid van de CEC van Rusland Vasily Likatsjev. De centrum-rechtse oppositie partij “de Republikeinen” zijn in de tweede ronde van de parlementsverkiezingen 263 kandidaten, het “front national” marine Le Pen 120, de linkse beweging “Natchinaetsja Frankrijk” Jean-Luc Mélenchon – 67, regeerde tot voor kort de Socialistische partij – 65 aanvragers. De tweede ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk plaatsvindt, zonder overtredingen, maar een zeer lage opkomst en de passiviteit van de bevolking. /TASS/. Hij keek naar de eerste ronde van de verkiezingen voor de Nationale Vergadering van Frankrijk in Parijs, nu kijken naar het stemmen op afstand, in contact met vertegenwoordigers van de russische Ambassade in Frankrijk. De kandidaat die wint een meerderheid van de uitgebrachte stemmen. “De overtredingen (bij de verkiezingen), is er onverschilligheid, passiviteit, traagheid,” zei hij. Volgens 17:00 uur lokale tijd (18:00 MSK) de opkomst is van 35.33%. Volgens AFP, in de Nationale Vergadering van de vordering 1146 politici. MOSKOU, 18 juni. De mensen die vechten voor de zetels in de Nationale Vergadering

De verkiezingen voor de tweede kamer van het Parlement zijn gehouden in Frankrijk door de meerderheid systeem: het land is verdeeld in 577 achterban het aantal zitplaatsen. Van deze, 457 gepresenteerd door de presidentiële post-partijgebonden beweging van “de Republiek op de mars”, die brengt supporters van Macron. Zie ook het gerelateerde nieuws:

De parlementaire verkiezingen in Frankrijk

© EPA/THIBAULT VANDERMERSCH

Le Pen gestemd in de parlementaire verkiezingen in Frankrijk

De President van Frankrijk stemde in de parlementaire verkiezingen

De Minister-president van Frankrijk gestemd bij de verkiezingen voor de Nationale Vergadering

Aanhangers van de President van de Republiek was in de leiding in de eerste ronde van de franse Parlement

Dit, volgens Likatsjev, is niet typisch voor franse bedrijven, “die is altijd bekeken democratie en hoe de uitvoering van de gevestigde grondwettelijke rechten, en hoe het bestaan van een beschaving oppositie.”

De CEC lid meent dat de verkiezingen in Frankrijk is ‘deprimerend verkiezing scenario”, dat zal ernstige politieke gevolgen voor de reconstructie van de franse samenleving en kan worden beïnvloed “in de een of andere manier op het gedrag van het buitenlands beleid van Frankrijk, met inbegrip van in het kader van de Europese Unie.”

Likatsjev opgemerkt dat de opkomst bij de tweede ronde “zelfs lager dan die van een week geleden in de eerste ronde.” “Onze grootste zorg is de zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe de (President van Frankrijk Emmanuel) Makron om te gaan met de versterking van de macht en het gezag”, – benadrukte hij.