Buitenland

Poetin: VS zal nooit informatie over MH17 die in tegenspraak zijn met de versie over de schuld van de milities

“Ze wilden allemaal de schuld van de rebellen in de Donbass en indirect op Rusland, dat de ondersteuning van de rebellen”. “Als de informatie in tegenstelling tot dit, dan zijn ze (de VS) zal nooit open,” zei Poetin. /TASS/. Het gesprek werd uitgevoerd in juli 2015. 21 juli 2016, de VN-veiligheidsraad gevraagd om een volledig en onafhankelijk onderzoek. De overtuiging dat de russische President Vladimir Poetin werd uitgedrukt door de Amerikaanse Regisseur Oliver stone in een interview dat werd de basis van de documentaire film “Interview met Poetin” en publiceerde het boek. Maar, helaas, dit is geen bewijs dat wij ontvangen van onze partners,” – zei de President van de russische Federatie. De passagier van het vliegtuig, een Boeing 777 bedrijf “Malaysian airlines” (Malaysia Airlines), het uitvoeren van een vlucht MH17 van Amsterdam (Nederland) naar Kuala Lumpur (Maleisië), crashte 17 juli 2014 in de Oostelijke regio Donetsk. NEW YORK, 17 juni. Gedood 283 passagiers en 15 leden van de bemanning – de burgers van 10 landen. De oekraïense autoriteiten en vertegenwoordigers van de schutterij verklaard Donetsk nationale Republiek (DND) de schuld van elkaar. Hij noemde dit feit “heel duidelijk, als wij begrijpen hun positie op de Oekraïne”. Het hoofd van staat uitgesproken vertrouwen dat Boeing “nooit zou zijn gebeurd als de Oekraïne is het leiderschap naar ons geluisterd en niet het begin van een grootscheepse militaire actie.” “De oekraïense autoriteiten begon te gebruiken van alle soorten wapens in de Donbass”, – Poetin gezegd. Vragen van de Directeur en de antwoorden van het hoofd van de staat in de engelse taal. Vertegenwoordigers van de russische Federatie herhaaldelijk geuite onvrede met de manier waarop dit onderzoek is uitgevoerd, en ook gezegd dat de russische kant gepresenteerde gegevens worden genegeerd. De première van de film eindigde op donderdag, en op vrijdag in de Verenigde Staten in het publiceren van Hot Boeken uitgebracht, een boek met de volledige teksten van de interviews. De VS nooit zal onthullen informatie tegenspraak met de versie van de verantwoordelijkheid van de militie van de Donbass voor de catastrofe Maleisische Boeing in Oekraïne. Zie ook het gerelateerde nieuws:

Oliver stone ‘ s “Interview met Poetin”

© EPA/WARREN TODA

Oliver stone noemde Vladimir Poetin een “grote leider” voor Rusland

Poetin: sluiting van het land de grens van Rusland en Oekraïne voor de afwikkeling zal leiden tot de dood

Het boek met de teksten van Vladimir Poetin ‘ s interview met Oliver stone werd uitgebracht in de VS

“Er is altijd hoop”: belangrijkste citaten uit de Oliver stone-film “Interview met Poetin”

Poetin antwoordde bevestigend op de vraag van de Directeur, heeft de President van de russische Federatie dat de AMERIKAANSE inlichtingendienst zou kunnen hebben informatie over de crash van een Boeing, omdat ze zijn nauw kijken naar de situatie in Oekraïne is na de coup van 2014. “Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop het is.