Buitenland

Shoigu gemeld aan Poetin over de vernietiging in Syrië van een aantal leden van de leiding van ISIS

Dit werd gemeld door de druk Secretaris van het hoofd van de staat, Dmitry Peskov. Zoals uitgelegd in de Afdeling, de slag werd geslagen in de nacht van 28 mei op de commando-post, waar hij een bijeenkomst van Isil leiders, die besproken worden de routes van een afrit van de strijders van Raqqa door middel van de zogenaamde zuidelijke corridor. /TASS/. Zie ook

Resident evil: Islamitische staat verliest zijn steden

“De Minister van defensie heeft de vergadering over de air strike, de russische Hoofdkwartieren op het gebied van Raqqa, die wist te vernietigen meer dan 100 terroristen, met inbegrip van de leden van de leiding van ISIS (de groep “Islamitische staat” verboden in Rusland) en, vermoedelijk, (de leider Ibrahim Abu Bakr) al-Baghdadi,” – zei de pers Secretaris van de President. De russische Minister van defensie Sergei Shoigu

© Alexei Nikolsky/persdienst van de russische President/TASS

MOSKOU, 16 juni. Zie ook

Het Pentagon onderzoekt de informatie over de mogelijke vernietiging van de leider van de IG

Poetin werd geïnformeerd over de mogelijke vernietiging van de leider van de Islamitische staat groep

Lavrov: tot nu toe is er geen absolute bevestiging van de vernietiging van ISIS leider

Media: de coalitie is nog niet in staat om te bevestigen rapporten over de mogelijke uitschakeling van al-Baghdadi De Minister van defensie van Rusland Sergei Shoigu heeft geïnformeerd, op vrijdag van de russische President Vladimir Poetin en de deelnemers van de operationele vergadering met de permanente leden van de russische veiligheidsraad over de vernietiging in Syrië van een aantal leden van de leiding van ISIS. Eerder het Ministerie van defensie meldde dat de informatie controleert op de dood van de leider van ISIS.