Sport

Tarief reactie voetbal voor blinden en slechtzienden werd gehouden in REG

De service is een van de opmerkingen met speciale informatie voor mensen zonder een visuele voorstelling over de wedstrijd en de gebeurtenissen op het veld. De principes zijn gebaseerd op het feit dat de perceptie van visuele bereik blind luisteraar moet zo dicht mogelijk bij wat een ziende persoon ziet, deze twee dagen hebben we onderzocht objectief te slagen voor het voetbal een feit.”

De confederations Cup wordt gehouden van 17 juni tot 2 juli in Moskou, St.-Petersburg, Kazan en Sochi. /TASS/. Dan een goede audio beschrijvende commentaar? Dit is het officiële portaal voor de fans van het wk 2018 in Rusland Welcome2018.com. De cursus werd gegeven op commentatoren op radio “Sport FM”, die tijdens de confederations Cup, zal spreken over wat er gebeurt op het voetbal veld blinden en slechtzienden. “Eerder deze technologie werd gebruikt in de film-en theater -, – zei de leraar. Op initiatief van het organiserend Comité van audio-beschrijvende commentaar zal worden verankerd in alle wedstrijden van de confederations Cup. Voor de eerste keer om te komen naar het stadion en krijgen een hoofdtelefoon met een verhaal dat het publiek kon alleen in de world Cup 2006. “Het verzekeren van de beschikbaarheid van de world Cup wedstrijden is een zeer belangrijke taak voor de organisatoren van het toernooi, – zei de Directeur van de directie voor duurzame ontwikkeling van het organiserend Comité “Rusland-2018” Milaan Vergunova. In de russische economische Universiteit bij de Afdeling management en de marketing van de sport-industrie nam een cursus in “Audio-beschrijvende commentaar van voetbalwedstrijden van de confederations Cup in 2017″. – Voetbal is een sociaal fenomeen, en we proberen om de kracht van zo ’n grandioze evenement om het te brengen van positieve veranderingen en te zorgen voor betrokkenheid en het eigen vermogen voor alle liefhebbers van deze sport, ook voor mensen met een handicap, met inbegrip van slechtzienden”. Ervaren commentatoren, onder leiding van de visueel gehandicapte coach Paul Obioha volgde een theoretische cursus, en daarna begon de praktijk. Dit is een verhaal dat beschrijft alle belangrijke visuele informatie. Rivalen van het russische team in de groepsfase van het toernooi zal worden van team Nieuw-Zeeland (17 juni, Sint-Petersburg), Portugal (21 juni, Moskou) en Mexico (24 juni, Kazan). MOSKOU, 19 mei. Uit Rusland met voetbal: reisgids voor de fans van het wk 2018 Slechtziende mensen komen naar het stadion, ontvangt een speciale headset en luister naar een verslag over de wedstrijd, en alles wat er gebeurt in het stadion. De training werd gehouden in mei 16-17, 2017. Voor de fans, deze service is gratis.