Sport

‘Beledigd’ Charlotte Crosby ‘de aftrap’ over Gary Beadle zwanger in de trailer van Geordie Shore ‘ s nieuwste serie

Charlotte Crosby niet goedkeuren van Gary Beadle wordt weergegeven als zwangere in Geordie Shore ’s nieuwe advertentie, naar verluidt, wordt gezegd dat ‘de aftrap’ met haar voormalige cast-mates over de zaak.

Volgens haar voormalige co-star Marnie Simpson , de 26-jarige reality-ster was boos dat haar ex-vriendje en zijn cast-vriendjes kan sturen kind-geboorte dus publicaly slechts een jaar nadat zij slachtoffer zijn van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Spreken Warmte , Marnie, 24, blijkt dat haar vriend was links “beledigd” nadat ze zag foto ‘ s van de cast hamming tot de komst van een aantal nieuwe sterren in een kraamafdeling met haar ex, zelfs op de bevalling.

Charlotte Croeby naar verluidt ‘de aftrap’ met haar voormalige Geordie Shore co-sterren toen ze zag dat de toon van de nieuwste advertentie
(Foto: Instagram/charlottegshore)

“Ze foto’ s was oorspronkelijk wiegt mij in zijn maag,” zei Marnie van de MTV-themed promotionele druk voor de veel geliefde reality show. “Toen Charlotte de aftrap in de groep was ik als… s***.”

Marnie toegevoegd dat de ogenschijnlijk leuke reclame en advertenties voor de 14e serie Geordie Shore had haar vriend en voormalig co-star van streek.

Vroeg of Charlotte had inderdaad de aftrap over de advertenties en de trailer, de MTV starlet toegevoegd: “natuurlijk. Ze was echt beledigd door.”

De reality-ster, 26, wordt gezegd, ‘beledigd’ door haar ex Gary Beadle wordt weergegeven als zwangere
(Foto: Publiciteit Foto)

Geordie shore-ster Marnie Simpson vertelde Warmte: “Ze was echt beledigd door.”
(Foto: WENN.com)

In het toevoegen van de wil van Marnie, Chloe Ferry, Aaron Chalmers , en van Nathan, Henry alle hulp Gary ‘Gaz’ geboorte te geven aan hun nieuwe co-sterren.

De advertentie is voldaan met gemengde meningen door veel fans van de show, die kon het niet helpen, maar voelen het was een ongevoelig idee gegeven Charlotte ’s trauma’ s van het jaar daarvoor.

“Zo vreemd gingen ze met Gary bevalling voor de nieuwe trailer na wat er gebeurd is met hem en Charlotte en hun miskraam beetje ongevoelig denk ik [sic],” schreef een Twitter-gebruiker.

De trailer en de advertenties voor serie 14 toont Gary bij de geboorte van zijn nieuwe co-sterren
(Foto: GeordieShore/Instagram)

Een ander zei: “Ugh, zulke slechte smaak… arme Charlotte.”

De fan-favoriet werd met spoed naar het ziekenhuis vorig jaar tijdens de opnames van de speciale jubileum editie van Geordie Shore, omdat ze niet weten dat ze zwanger was met een aan/uit-vriend, Gary ‘ s kind.

Het werd later bleek dat de voormalige Celebrity Big brother-winnaar had geleden een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

“Ik dacht dat ik had een heel slechte periode, want ik was bloedingen en krampen – ik kan het niet beschrijven de pijn, het was verschrikkelijk,’ Charlotte vertelde Warmte vorig jaar, toe te voegen dat het voelde alsof ze werd ‘wordt gestoken in de kant’.

Spiegel Celeb heeft bereikt uit vertegenwoordigers van Charlotte en Marnie voor commentaar.

Source: Az Lyrics